MANORIA

INFO

CAZARE

Acceptăm si iubim animalele de companie, avem nevoie doar de asigurarea dvs. că acesta este bine educat și nu are părinți dezordonați.

Programul nostru de liniște este de la 23:00 la 07:00.

Pentru toate activitățile suplimentare, cum ar fi Masaj, Picnic, Degustare de Vinuri, vă rugăm să ne informatii înainte de șederea dumneavoastră, astfel încât să vă putem oferii toate detaliile și agenda din saptamana respectiva.

Familiile cu copii, vă rugămintea să va adresați prin e-mail sau telefon în momentul rezervării sejurului, astfel încât să vă putem oferi cea mai potrivită Cameră/Camere.

Taxă suplimentară pentru Oaspeți – 30 EUR pe noapte

Meniu Kids, 6 mese – 130 EUR

Acest pachet este disponibil pentru copiii de la 3 la 14 ani.

VIZITAȚI-NE PE TIMP DE ZI

Doar prin Rezervare.

Rezervările care vin din partea Oaspeților din afara pentru prânz sau cină, în zilele de miercuri și joi, avem rugamintea de a ne contacta cu minimum 2 zile inainte. Vă rugăm să rețineți că servim un Meniu Set, prin urmare vă sfătuim să întrebați despre meniu atunci când faceți o rezervare.

Rezervările la piscină sunt disponibile numai în zilele de miercuri și joi sau în zilele de brunch.

EVENIMENT

Dacă sunteți interesat să rezervați domeniul pentru evenimentul dvs., putem aranja o întâlnire la MANORIA pentru a analiza solicitarea și opțiunile dumneavoastră.

Ce taxe standard se percep ?

  • Taxa Locației
  • Meniu de Mancare
  • Meniu cu Băuturi
  • 10% Taxa de Service 

ÎNCHIRIERE DOMENIU

Prezentat ca si in pagina ‘Rezerva Domeniu’, există 2 moduri prin care puteți rezerva întreaga proprietate pentru vacanțe sau alte scopuri.

PRIMA ALEGEREA, unde poti rezerva locatia in orice moment al saptamanii fara Servicii cu un sejur de minim 2 nopti.

A DOUA ALEGERE, unde puteți rezerva locația în orice moment al săptămânii cu serviciile pentru care optati, cu un sejur de minim 2 nopti. 

Dacă alegeți să aveți un meniu pentru o zi întreagă cu mic dejun, prânz și cină, serviciile de gătit și servire vor fi incluse în meniul pe care l-ați ales, aceeași politică este valabilă și pentru meniul dvs. personalizat de băuturi care va fi servit A la Carte. 

Orice alte Servicii opționale care au taxe suplimentare le regasiti listate în paginile noastre „Rezervara Doemiu” și „Activitati”.

ZILE DE BRUNCH & RETREATS

Invitațiile și posterul vor fi lansate cu cel puțin 2 săptămâni înainte. Pentru rezervarea de locuri și cazare percepem 50% din meniul Set / Cazarea Optionala, cealaltă jumătate va fi taxată la plecare, iar băuturile vor fi servite A la Carte. Vă rugăm să rețineți că plata în avans este nerambursabilă.

Prețurile variază de la 40 EUR la 300 EUR, în funcție de Meniul de Brunch, Programul de Retreat, Sezon, Divertisment și Invitati Speciali.

Va mulțumim pentru timpul acordat !

TELEFON

E-MAIL