MANORIA

Bine ați venit la

M A N O R I A

Explorați domeniul privat de  4 hectare cu o atmosferă idilica de conac si priveliste de la inaltime, împreună cu livadă de pomi fructiferi, teren de tennis, piscina infinity, spatii de evenimente, crama, padure și multe altele.

O invitație de a sărbători zile cu adevarat speciale, într-un peisaj asemănător unei povești, în care timpul își pierde semnificația și momentele memorabile sunt onorate.

La numai 1 oră distanță de București, România...

Ce putem oferi ?

Vă prezentăm evadarea ideală în natura, unde puteți găzdui și crea liber evenimentul intr-un cadru privat si diferit, unde ne puteti vizita in fiecare saptamana de miercuri pana vineri, pentru o sedere in 2 de 2 nopti sau puteti inchiria intregul domeniu pentru o vacanta cu familia sau prietenii. Suntem deschiși tuturor ideilor si solicitărilor frumoase și colaborăm cu clienții noștri pentru a realiza și a oferi cele mai bune servicii, termeni organizatorici și logistici.

Membrii personalului nostru adora ceea ce fac, sunt autentici, creativi și spontani si sunt hotărâți să se implice 100% pentru ca evenimentul sau sederea sa sa fie de bun augur si pe placul dumneavoastra. 

Ce fel de evenimente susținem ?

Adesea, incurajam o abordare personală a tuturor evenimentelor și ocaziilor care au loc pe domeniul  M A N O R I A  pentru a celebra libertatea in starea ei pura, autentica, intr-o oaza unde puteți petrece timp de calitate cu cei dragi voua si unde vă puteți conecta dinou cu grația naturii.

Nunta și Ceremonie 

Aniversari Private & Intime

Zile de Nastere   

Evenimente de Lansare de Produs 

Evenimente Corporate 

Conferințe & Team-Buildings

Concerte

Expoziții și Spectacole

Evenimente de Socializare

Zile Festive

Botez

PROGRAM

În fiecare ...

LUNI pană DUMINICĂ

Închiriează Domeniul în Privat

MIERCURI pană VINERI

Pachetul Saptamanal pentru o sedere la Conac

VINERI, SAMBĂTA, DUMINICĂ

Evenimente & Zile de Brunch

Contactaţi-ne

TELEFON

0040 741 001 320

URMAȚI-NE

ADRESĂ

Intrarea A, Strada Inv. Mihail Franculescu, Nr.  Sat Tiparesti. Com. Cocorastii Mislii, Prahova

Intrarea B, Strada Crizantemelor, Nr. 102, Sat Tiparesti, Com. Cocorastii Mislii, Prahova

TELEFON

E-MAIL